За нас

Крис Фешън Индъстрийс АД

Крис Фешън Индъстрийс е компания създаваща своя собствена колекция облекла с марките „Kris Fashion“ и „Kris CASSIA“ и се нарежда на водещо място в производството на облекла за българския и международен пазар. Високите производствени темпове и наложения качествен контрол, я поставят на водещи позиции в леката промишленост в България.
Спазването на организационни, технологични и екологични правила на производство и едновременно осигуряване на благоприятна работна среда са сред главните приоритети на компанията.
Фирмата разполага с добра производствена база на площ близо 10 000 квадратни метра. Разгърнатата площ на сградите е близо 4 500 квадратни метра на 2 етажа. Броят на заетите лица е 150 човека.

Основните дейности на компанията са производството на дамски и мъжки трикотаж, както и собствена колекция тениски. Изработваните продукти включват: якета, сака, жилетки, пуловери, блузи, тениски и други.
Преждите и платовете, които се използват в производството се доставят само от държави членове на Европейския съюз, което гарантира спазването на всички екологични и качествени стандарти.
Високите стандарти при изработката на моделите съчетани с отлична организация и оптимизиране води до оптимална връзка качество – цена за крайния потребител.
Използвайки нашите знания, експертни и технологични възможности, ние налагаме нови тенденции и разработваме нови решения за достигане потенциала на компанията:

  • Навлизане на нови пазари
  • Увеличаване на съществуващия пазарен дял
  • Подобряване на технологичното производство
  • Спазването на организационни, технологични и екологични правила на производство
  • Осигуряване на благоприятна работна среда

Крис Фешън Индъстрийс е един от основните производители на облекло в България, предлагайки качество на изработваните модели, съобразено с европейски норми на производство.
Развитието на дамската модна линия допринася за ежегодния растеж на компанията и предлага повече опции за избор на клиентите си. Всички продукти с марките „Крис Фешън“ и „Крис Кассиа“ са ориентирани към “модерно – класически” западноевропейски стил.

Производствена база I

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow

 

Производствена база II

Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow